Menu

Produkti i duhur, me çmimin e duhur, dhe në vëndin e duhur

Address:
Rruga Besim Alla, Pallati Dilo, kati 1, Yzberisht
Tirane
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone:
+355682002705