Qumeshti My Milk eshte qumesht i pasterizuar me paketim tetra-pak me tre shtresa te holla Alumini qe ruan vetite e tij dhe permban vetem 3.5% yndyre. Ai eshte i paster nga bakteret, i sigurte dhe mund te ruhet per nje kohe te gjate pa i humbur vetite e tij. Qumeshti My Milk mund te perdoret ne cdo vakt te dites, ne gatime te ndryshme ose dhe ne bare dhe lokale per pergatitjen e pijeve te shijeshe te nxehta apo te ftohta.

 

Vlerat ushqyese per 100 ml

 

  • Yndyrna             3.5%          Natrium              16mg
  • Proteina             3.1%          Vitamina A         13.74 mg
  • Karbohidrate    4.9%          Vitamina B1      10.5mg
  • Kalori                   59 kcal       Vitamina B2     33.46 mg
  • Kalcium               45.2 mg     Vitamina B6      2.5 mg
  • Kalium                  57.2 mg     Vitamina C        2.5 mg
  • Fosfor                   36.4 mg