Kompania jone ka qendren kryesore ne Tirane dhe dege te saj ne 12 qytete kryesore te Shqiperise, duke krijuar kushtet per te qene sa me prane njesive te shitjes ne te gjithe territorin e vendit.

DEPARTAMENTI I SHITJEVE

Skuadra shitese perbehet nga nje staf i ri, dinamik, i kualifikuar dhe i organizuar ne nje strukture te mirefillte:

  • Drejtori Shitjeve
  • Menaxher Shitjesh Rajonal
  • Menaxher Shitjesh Zonal
  • Key Account Menaxher
  • Agjente Shitjesh me parashitje
  • Agjent Shitjesh me shitje direkte

Ne rank vendi Departamenti i Shitjeve ka nje staf prej me shume se 85 punonjesish.

DEPARTAMENTI I FINANCES

Departamenti i Finances ne zyren qendrore ne Tirane kontrollon dhe menaxhon te gjithe aktivitetin finaciar te Kompanise duke marre te dhena ne kohe reale (online) nga te gjitha zyrat zonale te qyteteve te tjera te Shqiperise.

DEPARTAMENTI I MARKETINGUT

Perbehet nga nje staf kreativ, me fantazi dhe shume profesional, I cili eshte gjithnje ne sinkron me veprimtarine e forces shitese, duke mbeshtetur ate me mjete promocionale, promovime, dhe aktivitete te ndryshme te shumellojshme, qe synojne prezantimin dhe njohjen e cilesive dhe vlerave te produkteve tona nga klientet dhe konsumatoret.

DEPARTAMENTI I LOGJISTIKES

Kompania ka investuar dhe vazhdon te investoje ne drejtim te modernizimit te sektorit te logjistikes si nje nga hallkat kyce te veprimtarise se kompanise.
Zyrat qendrore ne Tirane jane te vendosura ne katin e dyte te nje pallati te ri, ne nje hapesire te bollshme dhe komode prej 500 m2, ku i jane krijuar kushte optimale pune cdo punonjesi dhe cdo departamenti.

Produktet ruhen dhe magazinohen në magazina të sigurta, në kushte optimele, ne perputhje me te gjitha normat dhe standartet, duke përfshirë ketu të gjitha makineritë dhe mjetet e nevojshme per levizjen, ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve.

Kompania ka ngritur nje sistem modern transporti, duke përfshirë mbi 80 automjete të llojeve të ndryshme, te gjitha te pajisura me GPS, duke bere te mundur shperndarjen e produkteve te klientet me shpejtesi, saktesi dhe korrektesi.

Cdo force shitese eshte e pajisur me Program Distribucioni (Palmare), i cili bën te mundur transmetimin e te dhenave ne kohe reale duke ndihmuar drejteperdrejte ne permiresimin e aktivitetit te forces shitese.